Apollo-eier selger flyselskapet Novair

Eierne av Apollo selger flyselskapet Novair til det danske selskapet Jet Nordic Group. Samtidig inngår selskapene et samarbeid, og Apollo skal fortsette å bruke flyselskapet i fremtiden.

TO FLY: Novair, som har to fly av typen Airbus 321 Neo, selges til danske Jet Nordic Group. Apollo skal fortsette å benytte flyselskapet. Arkivfoto fra 2013.

Jan Ovind
  • Lisa Pedersen
Publisert: Publisert:

Apollo som er en del av gruppen DER Touristik selger flyselskapet Novair til danske Jet Nordic Group, skriver Apollo i en pressemelding.

Novair har ifølge meldingen rundt 240.000 passasjerer årlig, 120 ansatte og to fly av typen Airbus 321 Neo.

Salget skal ifølge selskapet fullføres i august 2021, men salgssummen opplyses ikke av selskapene.

– Vi er sikre på at reiser vil komme sterkt tilbake, og nå kan Apollo og Jet Nordic Group legge enda større ressurser med fokus på våre reisende, sier administrerende direktør i DER Touristik Nord-Europa, Leif Vase Larsen.

Les også

Flyselskaper ber Johnson om å få fly igjen

Skal samarbeide

Den nye partnerskapsavtalen gjør at Apollo fortsatt kan benytte Novair i fremtiden. Ifølge pressemeldingen er salget med på å bygge et strategisk langsiktig og nordisk samarbeid mellom partene, og Larsen sier dette er en plan for fremtiden.

Eier av Jet Nordic Group, Lars Thuesen, sier i pressemeldingen at Novair sammen med Jettime bygger grunnlaget for en sterk, nordisk plattform for vekst.

– Det er viktig at vi sammen bidrar til vekst i årene fremover. Dette gjør at vi kan forbli relevante, tilby konkurransedyktige priser og opprettholde den sterke nordiske kvalitets- og tjenesteprofilen som kjennetegner begge parter, sier Thuesen.

Les også

Bostyrer avviser Apollo-påstander om Petter Stordalens Ving-kjøp

Les også

Tung start for Stordalens flyselskap – tapte 645 millioner

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Apollo
  2. Flyselskaper
  3. Salg

Flere artikler