LO-hjelp til Help Forsikring

LO-forbundet Industri Energi signerer storavtale med Help Forsikring

RETTER PEKEFINGEREN: Mot Statoil. LO-leder Roar Flåthen.
Publisert:

40.000 medlemmer i LO-forbundet Industri Energi får nå tilbud om advokatforsikring etter at forbundet har signert en storavtale med forsikringsselskapet Help Forsikring, opplyses det i en pressemelding.

Industri Energi blir det første fagforbundet i landet som tilbyr kollektiv advokatforsikring til sine medlemmer. For Help Forsikring betyr det omtrent 40.000 nye kunder over natten, og ifølge selskapet vil avtalen innebære en årlig inntekt på 25 millioner kroner.

LO-forbundet organiserer 55.000 medlemmer innen produksjon av aluminium og andre metallproduserende industrier, solenergi, petrokjemisk og farmasøytisk industri, samt møbel og kjøkken.

Help Forsikring er det eneste forsikringsselskapet i Norge som spesialiserer seg på advokatforsikring. Forsikringsselskapet eies av store og private finansielle aksjonærer og de største eierne er Storebrand, Ferd og det tyske forsikringsselskapet ARAG.

Sistnevnte har den største eierandelen og er verdensledende på advokatforsikring.

– Våre medlemmer er fra før sikret juridisk bistand i arbeidslivet. Nå er de også sikret juridisk bistand dersom det oppstår privatrettslige problemstillinger, det være seg ved kjøp av bruktbil, arv, skilsmisser eller ved nabokrangel, sier forbundsleder Leif Sande i Industri Energi i en pressemelding.

Les flere E24-nyheter

Publisert: