Nytt kraftig priskutt på Celina Midelfarts tidligere luksusleilighet- setter ned prisen med 5,5 millioner kroner

Frogner-leiligheten, som tidligere var eid av milliardær Celina Midelfart, ligger nå ute i markedet med en prislapp på 49,5 millioner kroner.

Publisert: Publisert:

Like før jul ble prisen på kosmetikkarving Celina Midelfarts tidligere leilighet på Frogner i Oslo kuttet med 13 millioner ned fra 68 millioner kroner.

Nå har stjernemegler Fredrik Dyve skrelt av ytterligere 5,5 millioner kroner til 49,5 millioner kroner for prakteiendommen, skriver Nettavisen.

Syv soverom

Med omkostninger er totalkostnaden for en ny eier 50,75 millioner kroner.

– Vi ønsker å komme tettere på markedet og har forandret litt profil. Samtidig jobber vi med flere interessenter som kommer til fra andre kanaler enn denne annonsen. Det har vi gjort en betydelig jobb, men foreløpig ikke lykkes, sier Dyve til avisen.

Nåværende eier er Arne Vaagen, tidligere sjef for meglerhuset Alfred Berg og senere gründer av hedgefondet Futuris.

Eiendommen inneholder en bolig med fire bad og syv soverom, carport, jacuzzi, bibliotek, trimrom, 410 kvadratmeter boltringsplass og enda større privat hage.

Kjøpte i 2001

Celina Midelfart kjøpte leiligheten i 2001 via sitt selskap Midelfart AS, og bodde der selv en kort periode før hun leide den ut.

Forretningskvinnen, som i dag bor i London, solgte leiligheten videre for 20 millioner kroner i oktober 2007, viser eiendomsdata fra grunnboken og 1881.

I hennes eie besto leiligheten av bygårdens seksjon to. Senere er den slått sammen med en mindre seksjon, slik at leiligheten som nå selges er større.

Les også

Boligprodusenter: – Bransjen er sterkt utsatt for konsolidering

Les også

Nyboligsalget stiger

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om