Bjørn Kjos følte seg sveket

I sin nye selvbiografi forteller Norwegian-sjef Bjørn Kjos blant annet om tiden da de ansatte arbeidet mot Luftfartstilsynet for å stanse langrutene.

NY BOK: I sin nye selvbiografi forteller Norwegian-sjef Bjørn Kjos blant om tiden da de ansatte arbeidet mot Luftfartstilsynet for å stanse langrutene.
  • NTB
Publisert: Publisert:

– Det eneste man sitter igjen med, er en total fornemmelse av et slags svik, skriver Kjos i boka «Høyt og lavt» som kom ut tirsdag.

Utgangspunktet for det han opplevde som et svik var en reise de tillitsvalgte i selskapet tok til Luftfartstilsynet i Bodø. Ifølge Kjos var denne reisen øyensynlig gjort for å overtale tilsynet til å nekte Norwegian å starte langdistanseoperasjonen fra England, ifølge Aftenposten.

– Det hadde muligens ikke vært en vellykket tur, de så i alle fall ganske molefonkne ut i linsen til journalisten som hadde fulgt dem på ferden. Men de fikk i alle fall gjort et poeng av de hadde fløyet SAS opp til Bodø, og det skulle fagforeningsfolkene våre gjøre nedover også, skriver Kjos.

Han fortsetter beskrivelsen av det han mener er å ødelegge sin egen arbeidsplass.

– Å se folk bevisst gå inn for å ødelegge sin egen arbeidsplass på denne måten ga meg en følelse av å være midt i en fortelling av Franz Kafka der det skjer merkelige ting hele tiden. Det eneste man sitter igjen med er følelsen av et slags svik, skriver Kjos.

Les også

Norwegian med sterkt kvartalsresultat

Les også

– De har ikke lov til å nekte oss denne tillatelsen

Les også

Disse børstoppene tjente mest i 2014

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Norwegian-ansatte føler seg trakassert

  2. Kjos om SAS: - Deres strategi er å tappe oss for penger

  3. Kjos om Europa-satsing: – Det var da kampen kom

  4. Slik ramlet Kjos baklengs inn i flybransjen

  5. Bjørn Kjos håper på å være ferdig som Norwegian-sjef innen tre år