Ole-Henrik Skirstad blir leder for Gjelsten og Sundes Sport Holding

Tidligere administrerende direktør for Sport 1 Gruppen får ansvar for Bjørn Rune Gjelsten og Olav Nils Sundes sportskjempe.

Olav Nils Sunde og Bjørn Rune Gjelsten eier 50 prosent hver av Sport Holding
Publisert: Publisert:

Ole-Henrik Skirstad er ansatt som administrerende direktør for Sport Holding-konsernet fra og med 1. oktober.

Sport Holding står bak butikkene til Sport 1, Intersport, Anton Sport, Löplabbet, Sportsnett, Skandinavisk Høyfjellsutstyr og i slutten av august slukte selskapet også turtøyprodusenten Bergans.

– Jeg er svært ydmyk med hensyn til oppgaven jeg nå har påtatt meg og imponert over jobben som har vært gjort for å etablere Sport Holding og skape et økonomisk bærekraftig Intersport siden konkursen i Gresvig i februar 2020, sier Skirstad i en pressemelding.

I februar 2020 ble det kjent at Bjørn Rune Gjelstens Gjelsten Holding og familieselskapet O.N. Sunde hadde sikret seg konkursboet etter Gresvig om å kjøpe store deler av eiendelene i boet. Transaksjonen ble godkjent av konkurransetilsynet i september samme år.

Ole-Henrik Skirstad har tidligere ledet Sport 1 og Sport Holding konsernets fellesfunksjoner, samtidig har Intersport har vært ledet av Lars Kristian Lindberg. Lindberg har valgt å fratre som leder av Intersport, og vil i en periode fremover ha en rådgivende rolle og følge opp samarbeidet med Intersport International, skriver selskapet i meldingen.

Espen Dybvig og Anders Bristøl ansatt som kjedeledere for henholdsvis Sport 1 og Intersport.

Bjørn Rune Gjelstens Gjelsten Holding AS og O.N. Sunde A/S som er heleid av Olav Nils Sunde og hans to barn eier alle aksjene i Sport Holding.

Publisert:
Gå til e24.no