Eddie Sjølie blir ny administrerende direktør i Finn

Eddie Sjølie får sjefsjobben på permanent basis, etter ti år i Finn og flere runder som konstituert administrerende direktør.

 • Ine Brunborg
Publisert: Publisert:

Han startet i jobben i dag, onsdag 3. november.

Eddie Sjølie har jobbet i Finn siden 2011, og har fra før hatt rollen som konstituert administrerende direktør i Finn ved to anledninger – senest siden i sommer, da Christian Printzell Halvorsen forlot stillingen.

Det kommer frem i en pressemelding fra selskapet.

– Det er mange fordeler med å kjenne organisasjonen godt, men jeg er også veldig bevisst på at vi trenger ny inspirasjon utenfra for å sikre at vi stadig er aktuelle for våre kunder og brukere. De forventer kontinuerlig mer av oss og får nye alternativer hele tiden - så det er viktig for oss å holde trykket oppe, sier Sjølie i meldingen.

Før Sjølie begynte i Finn jobbet han som Managing Partner i Frost Forretningsutvikling. Han har også hatt den samme stillingen i Virtual Garden og i D’arcy, i tillegg til å ha erfaring fra Orkla Brand og McKinsey.

Kristin Skogen Lund, som er styreleder i Finn og konsernsjef for Schibsted, sier hun er glad for å ha rekruttert en med lang fartstid i bedriften.

– Vi har gjort en svært grundig prosess for å finne den som skal lede Finn til nye høyder, inkludert et bredt søk på tvers av Norden. Da er det ekstra gledelig når en intern står frem som den klart beste kandidaten, sier Skogen Lund i en uttalelse.

Sjølie overtar altså jobben etter Christian Printzell Halvorsen, som forlot Finn i sommer.

Avgangen kom i forbindelse med en omorganisering, og Printzel Halvorsen skulle heller fokusere på segmentet EVP Nordic Marketplaces.

E24 er et heleid datterselskap i Schibsted-konsernet. Enkelte journalister i E24 eier aksjer i Schibsted gjennom konsernets aksjespareprogram.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Kristin Skogen Lund
 2. Schibsted
 3. Finn.no

Flere artikler

 1. Betalt innhold

  Slik styrer Kristin Skogen Lund unna det helseskadelige stresset

 2. Jørund Rytman er ny toppsjef i SMB Norge

 3. Rikke Lind blir toppsjef i SJ

 4. Ketil Olsen er ny sjef for Andøya Space

 5. Christian Hoel blir ny Rema 1000 Norge-sjef fra 2024