Tommy Sharif stevnet for ærekrenkelse av Stormberg-eier

Stormberg-eier Steinar J. Olsen har stevnet Tommy Sharif for ærekrenkende og hensynsløs atferd. Bakgrunnen er Facebook-innlegg Sharif har lagt ut om ham.

Stormberg-eier Steinar J. Olsen har stevnet Tommy Sharif for ærekrenkende og hensynsløs atferd. Bakgrunnen er Facebook-innlegg Sharif har lagt ut om ham. Her er den tidligere dekkforhandleren fotografert i 2007.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • NTB
Publisert:

I en rekke innlegg på Facebook siden september i fjor har dekkforhandleren blant annet hevdet at turtøyprodusenten utnytter Nav-systemet og at eieren har syltet ned penger i Kina, skriver Dagens Næringsliv.

Olsen flere ganger bedt om at innleggene slettes, noe Sharif først avviste. Men før jul snudde han og skrev på sin profil at han beklaget og tilbød seg å slette innlegg.

Les også

Stormberg-eieren går til sak mot Tommy Sharif

Lille julaften, få dager etter at innlegget ble publisert, ble likevel stevningen sendt. Olsen skriver i en e-post til avisen at de registrerer at Sharif ikke ønsker at saken ender i retten. Samtidig er han av den oppfatning at Sharif ikke har forstått alvoret.

«Vi mener derfor han må svare for seg i retten og ansvarliggjøres for den netthetsen og sjikanen han har stått bak. Det skal ikke være slik at noen måned etter måned kan hetse og plage andre i sosiale medier uten at det får konsekvenser for dem», skriver turtøyprodusenten.

– Jeg kommer tilbake med mer informasjon, men det er helt utrolig at Steinar Olsen ikke gir seg selv om jeg var villig til å betale hele kravet hans på 130.000 kroner, skriver Sharif i en kommentar på Facebook.

Les også

Sharif avviser at han er en netthetser

Her kan du lese mer om

 1. Tommy Sharif
 2. Stormberg
 3. Steinar J. Olsen
 4. Lov og rett
mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

 1. Tommy Sharif vedtar forelegg for Facebook-hets mot Stormberg-eier

 2. Tommy Sharif tapte mot Stormberg-eier – må betale 130.000 i oppreisning

 3. Tommy Sharif åpner nytt dekksenter i Bergen

 4. Annonsørinnhold

 5. Asko: – Bruker helgen til å fylle opp butikkene

 6. SAS stengte for kundeinnlegg på Facebook etter klagestorm