Egmont kutter ti millioner – løsningen er førtidspensjon for 30 ansatte

  • NTB
Publisert: Publisert:

På allmøte i Egmont torsdag ble det annonsert at det skal kuttes ti millioner kroner.

De ser for seg at dette skal løses gjennom førtidspensjon for ansatte som fyller 62 år, og det skal gjelde 30 ansatte fra 2020, skriver Nettavisen.

Magasinlesingen tilbake med 11 prosent for året 2018/2019. 66 magasiner skal gå tilbake sammenlignet med perioden året før. Fire magasiner øker antallet lesere, ifølge en pressemelding fra Egmont med lesertall tidligere denne uken.

Egmont har imidlertid tatt et jafs av norske netthandel-suksesser, og puttet millioner i garn, barneprodukter og friluftsutstyr. Det er spesielt to kategorier konsernets netthandelsjef synes har vekstpotensial fremover, men dagligvarer på nett styrer han unna.

Selskapene de har investert i er noen av de virkelige suksesshistoriene i nordisk netthandel, og inkluderer norske Jollyroom.no, Fjellsport.no og Garnius.no.

– Omsetningen på de norske netthandelinvesteringene er på 700 til 800 millioner kroner, og er forventet å stige til rundt milliarden ved utgangen av neste år, sa leder for netthandel i Egmont, Cato Broberg til E24 i forbindelse med artikkel om netthandelen.

Les også

– Vi investerer med en evighetshorisont

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Egmont

Flere artikler

  1. Danske Egmont blir eneeier av Cappelen Damm

  2. Jollyroom hentet 186 millioner kroner i ny emisjon

  3. Jollyroom vil hente «et par hundre millioner» i ny emisjon

  4. Netthandel ga tidenes beste resultat for Posten i pandemiåret 2020

  5. Millionhopp for Sigrid Bonde Tusvik