Eivind Hellstrøms mesterkokk åpner restaurant i havgapet

Karl Erik Pallesen ble Eivind Hellstrøms mesterkokk for ni år siden. Nå åpner han ny restaurant midt i havgapet, på Norges minste øy: – Alltid vært min drøm å starte opp noe her.

Karl Erik Pallesens nye restaurant ligger idyllisk til på brygge på Grøningen på Kvitsøy.
  • Kjell-Ivar Gilje Grøndal (Stavanger Aftenblad)

Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Guide til Stavanger

  2. «Fantastisk» gjenåpning for serveringsstedene i Oslo: – Har vært en enorm jobb

  3. Betalt innhold

    – Hun har aldri jobbet mot å bli Michelin-kokk

  4. Tankbiler med øl er på vei fra Ringnes

  5. Betalt innhold

    Renaa om 2020-tala: – Ikkje så gale som frykta

  6. Reagerer på at Helse Vest skal inn i høyhuset: – Sløsing med skattebetalernes penger