Eivind Hellstrøms mesterkokk åpner restaurant i havgapet

Karl Erik Pallesen ble Eivind Hellstrøms mesterkokk for ni år siden. Nå åpner han ny restaurant midt i havgapet, på Norges minste øy: – Alltid vært min drøm å starte opp noe her.

Karl Erik Pallesens nye restaurant ligger idyllisk til på brygge på Grøningen på Kvitsøy.

Thomas Lønning
  • Kjell-Ivar Gilje Grøndal (Stavanger Aftenblad)

Les hele saken med abonnement

Flere artikler

  1. «Fantastisk» gjenåpning for serveringsstedene i Oslo: – Har vært en enorm jobb

  2. Tankbiler med øl er på vei fra Ringnes

  3. Reagerer på at Helse Vest skal inn i høyhuset: – Sløsing med skattebetalernes penger

  4. Stavanger havn: 18 millioner tapt da cruiseskipene forsvant

  5. Betalt innhold

    Arnulf Refsnes gjør gründer-comeback: – Frykten for å mislykkes har aldri vært sentral hos meg

  6. Betalt innhold

    Naboer solgte for over 90 mill.: Strandeiendom steg fra 37 til 55 mill. på under tre år