Eivind Hellstrøms mesterkokk åpner restaurant i havgapet

Karl Erik Pallesen ble Eivind Hellstrøms mesterkokk for ni år siden. Nå åpner han ny restaurant midt i havgapet, på Norges minste øy: – Alltid vært min drøm å starte opp noe her.

Karl Erik Pallesens nye restaurant ligger idyllisk til på brygge på Grøningen på Kvitsøy.
  • Kjell-Ivar Gilje Grøndal (Stavanger Aftenblad)

Allerede abonnent på Stavanger Aftenblad? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. «Fantastisk» gjenåpning for serveringsstedene i Oslo: – Har vært en enorm jobb

  2. Tankbiler med øl er på vei fra Ringnes

  3. Betalt innhold

    Renaa om 2020-tala: – Ikkje så gale som frykta

  4. Reagerer på at Helse Vest skal inn i høyhuset: – Sløsing med skattebetalernes penger

  5. Lervig har aldri hatt høyere inn­tekter enn i «marerittåret» 2020

  6. Stavanger havn: 18 millioner tapt da cruiseskipene forsvant