Haugesund minst dårlig

(Haugesund-Lillestrøm 1-0) Haugesund var minst dårlig da Lillestrøm ble slått 1-0 i foreløpig den siste eliteseriekampen på Haugesund stadion.

  • Torbjørn Røe Isaksen
    Journalist
Publisert:
Dette er en kronikk
Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg til E24 her.

- Kjempedårlig kamp. Det var to dårlige lag som var i aksjon, og Haugesund var det minst dårlige, konstaterte LSK-trener Arne Erlandsen.

- Mine spillere så slitne ut og det må en helt annet innstilling til i UEFA-cupen mot Alaves torsdag. De må heve seg flere hundre prosent, sa Erlandsen.

Lillestrøm hadde muligheten til å forsvare fjorårets fjerdeplass. Men da måtte alt gå lagets vei de andre kampene. Det bar også spillerne tydelig preg av, og etter hvert som resultatene fra de andre banene heller ikke var spesielt positive sank kvaliteten i spillet.

Bestemann hos hjemmelaget var midtbanespilleren Asle Andersen, men også veteran Asbjørn Helgeland hevet seg over den grå massen.

Hos Lillestrøm var nesten som alltid, forsvarsklippen, Torgeir Bjarmann bestemann.

- Jeg kunne ikke forventet mer av denne sesongen enn sjetteplass. Tabellen lyver ikke for vi har vært altfor ujevne i prestasjonene. Stallen har vært liten og vi har vært utsatt for skader, sa Erlandsen, som ikke kunne si noe om Romeriksklubben har noen forsterkninger på gang.

Helgeland takket for seg

Veteranen Asbjørn Helgeland takket for seg på Haugesund stadion på en verdig måte som matchvinner. 34 år gamle Helgeland kan de tilbake på en fotballkarriere på toppnivå over 17 sesonger.

- Veldig morsomt å avslutte på denne måten, sa Helgeland som har spilt for Djerv 1919, Fyllingen, Vålerenga og FK Haugesund. I fjor spilte han for Örebro i allsvenskan, men ble hentet hjem som assistenttrener da Åge Steen måtte forlate klubben i sommer.

Søndag fikk han avslutte karrieren som kaptein, men eneste skår i gleden var at laget hans må ta den tunge turen ned i 1. divisjon. Men Haugesund lovet å komme tilbake.

Publisert:

Flere artikler