Carew krever 22,5 millioner kroner av investor

John Carew og hans advokat Per Arne Flod saksøker investor Kjell Rennestraum, og krever 22,5 millioner for et avbrutt kjøp av en bygård i Oslo.

I RETTEN: John Carew i Oslo tingrett i forbindelse med at Per Arne Flod AS og John Carew AS krever 22,5 millioner kroner etter et avbrutt bygårdssalg. Saken startet mandag.
Publisert:

Den tidligere fotballstjernen John Carew og hans mangeårige agent Per A. Flod krever 22,5 millioner kroner etter at et salg av en bygård i Oslo gikk i vasken.

Saken skal opp for Oslo tingrett mandag. Da rettsaken startet mandag ville ikke Carew eller Flod ønsket å kommentere saken.

– Jeg gir ingen kommentarer. Jeg er her for å lytte og observere, sa Carew til Nettavisen før saken startet.

I 2015 inngikk Carew og Flod en avtale med Rennestraums eiendomsselskap Regnbyen 2 om salg av en bygård i Bygdøy allé for 126 millioner kroner.

Rennestraum har siden holdt tilbake kjøpesummen på grunn av mangelfulle opplysninger, skriver Nettavisen.

Nå krever Carew og Flod 7,2 millioner for å erstatte mellomlegget i dekningssalget, samt 15,3 millioner i forsinkelsesrenter – til sammen 22,5 millioner.

Les også

Carew blar opp 40 mill. for to leiligheter

Carew og Flod betalte 82 millioner for bygården i 2010, og solgte den for 120 millioner i 2016.

Carew har vist seg som en aktiv spiller i luksuseiendomsmarkedet etter fotballkarrieren. I 2017 kjøpte han to leiligheter på de fasjonable adressene Sørengkaia 151 og Sørengkaia 175 i Oslo, skriver Dagens Næringsliv.

Stykkprisen var 20.050.000 kroner, og Carew bladde dermed opp 41,1 millioner for de to leilighetene.

Publisert: