Ving om oppkjøp: – Det pågår hyppig møtevirksomhet

Like etter morselskapets konkurs fortalte Ving at det var mange som var interessert i å kjøpe det nordiske reiseselskapet.

Publisert: Publisert:

Under ett døgn etter at den britiske reiselivsgiganten Thomas Cook meldte om at de var konkurs, var det klart at det nordiske Vinggruppen skulle drive videre.

Det er nå konkursforvalteren som eier Vinggruppen, og dermed er det også leting etter nye eiere.

– Det er mange interessenter til å kjøpe opp den nordiske delen, og det pågår hyppig møtevirksomhet, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff i Ving Norge til E24.

– Når dette vil være på plass, vet vi ikke akkurat nå, legger hun til.

Lik drift

Administrerende direktør Christian Grønli i Ving Norge sa i september at han ikke kunne se for seg at det kommer inn en ny eier som er interessert i å drive gruppen videre likt som i dag.

Før sommeren ga private equity-fondet Triton et bud på den nordiske delen av Thomas Cook.

Da Ving startet opp flygingene igjen, etter en dag med full stopp etter Thomas Cook-konkursen, gikk det ikke smertefritt.

Forsinkelser

Blant annet ble reisende fra Trondheim til Antalya i Tyrkia forsinket, fordi at flyplassen var usikker på Vinggruppen etter morselskapets konkurs.

– Vi har hatt noen forsinkelser, men de aller fleste flyene har gått på tid. I dag har vi åtte fly ut, og alle har gått på tid, sier Røhr-Staff.

Hun sier at ansatte og samarbeidspartnere nå også er trygge på at de vil få betalt når de jobber i eller med Vinggruppen.

Les også

Tyrkia-flyplass skaper trøbbel for Ving-reisende (25. september)

Les også:

Les også

Ving fikk klarsignal fra konkursforvalter til å drive videre (24. september)

Les også

Britene sliter, men i Norge går det bra: – Våre markeder er vidt forskjellige

Publisert: