Isabelle Ringnes er gravid: – Gleder oss veldig

Isabelle Ringnes (33) venter sitt første barn sammen med forloveden Skage Grønneberg (41).

SKAL BLI MAMMA: Isabelle Ringnes deler at hun venter barn.
Publisert:

– Vi gleder oss veldig til å bli en familie og er spent på hvordan det blir, jeg er fylt med takknemlighet for at alt ser ut til å gå bra så langt, skriver gründeren i en sms til VG.

– Formen er superfin, jeg har masse energi og gleder meg over livet og alt det spennende som skjer både på jobb og privat.

Nyheten delte hun først med sine følgere på Instagram torsdag.

GLEDER SEG: Isabelle Ringnes venter sitt første barn sammen med forloveden.

«Fyrer opp en litt spesiell nyttårsrakett i år. Full av kjærlighet, takknemlighet og glede over at vi snart blir en liten familie på 3», skrev hun.

Sammen med teksten delte hun to bilder: Et hvor forloveden holder over magen hennes, og et annet hvor hun er iført en lang gul kjole, og smiler mens hun ser på ultralydbilder.

A post shared by Isabelle Ringnes (@isabelle.ringnes)

Ringnes er gründer og står blant annet bak «Hunspanderer» (Equality Check), en bedrift som jobber for likestilling gjennom teknologi, samt organisasjonen «Tenk» som jobber for å inspirere jenter til å forme fremtiden med teknologi.

Hun har også gitt ut bok, og vært med programmer som «4-stjerners middag» og «Oslo Girls».

I juni ble det kjent at hun hadde forlovet seg med Grønneberg – mannen hun hadde vært på date med nøyaktig ett år i forveien. Hun avslørte forlovelsen på Instagram, og skrev:

«Midt i kanalen ba du meg om å snu meg, og plutselig sto du på ett kne», skrev hun under et bilde av seg selv og forloveden foran Eiffeltårnet.

A post shared by Isabelle Ringnes (@isabelle.ringnes)

«Jeg har aldri følt meg mer lykkelig og heldig for at jeg får tilbringe resten av mitt liv beriket med din humor, kjærlighet, omsorg, eventyrlyst, integritet, lojalitet og inspirasjon», fortsatte hun.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om