Går fra AF Gruppen - blir konsernsjef i Aspelin Ramm

Ida Aall Gram blir ny konsernsjef i Aspelin Ramm. Samtidig melder AF Gruppen om flere endringer i konsernledelsen.

Ida Aall Gram er ny konsernsjef i Aspelin Ramm.
Publisert:

Gram kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen, hvor hun har hatt ansvaret for eiendom, HR og kommunikasjon, skriver selskapet i en pressemelding.

– Aspelin Ramm er en ambisiøs og ansvarlig byutvikler med langsiktig blikk, bygget på sunne verdier. Jeg deler verdisynet og troen på forretningsmodellen, og det er med stor motivasjon og ydmykhet jeg ser frem til å lede selskapet videre, sier Gram i en pressemelding.

Hun er utdannet siviløkonom, og har bred erfaring innen eiendom fra AF Gruppen og fem år i Orkla Eiendom samt innen ledelse og strategi som tidligere konsulent i McKinsey og CFO i Gyldendal.

– Jeg vil jobbe for å bevare og bygge videre på det solide fundamentet som er i Aspelin Ramm i dag slik at vi kan fortsette å være modige, ta på oss spennende byutviklingsprosjekter og vokse ytterligere, sier den påtroppende konsernsjefen, sier Gram.

Går av med pensjon

Gram tar over sjefsjobben etter Gunnar Bøyum, som har ledet Aspelin Ramm siden 2014. I januar 2023 fyller han 67 år og fratrer etter avtale.

– Det har vært svært givende å se hvordan byutviklingen har endret seg på de åtte årene jeg har ledet Aspelin Ramm. Mitt hjertebarn er utvikling og rekruttering av spennende talenter til vår bransje, så det føles veldig bra å kunne gi fra meg stafettpinnen til Ida Aall Gram og neste generasjon, sier Bøyum.

Flere endringer i konsernledelsen

Entreprenør- og industrikonsernet AF Gruppen skriver i en pressemelding tirsdag at de foretar flere endringer i konsernledelsen.

Sverre Hærem går også ut av konsernledelsen, men vil stå til rådighet for selskapet fremover. Anny Øen og Lars Myhre Hjelmeset trer inn i konsernledelsen med ansvar for henholdsvis Finans og Offshore.

– I AF arbeider vi kontinuerlig med utvikling av ledere og vi har en kultur for å kombinere kontinuitet med å gi ansvar og muligheter for våre nye ledere. Vi takker Sverre for viktige bidrag i utviklingen av konsernet siden 2007 og Ida for godt lederskap de siste fem årene, og ønsker begge lykke til med fremtidige muligheter, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Publisert:

Her kan du lese mer om