Hun venter rush av nordmenn i sommer, men må stenge tre av fem steder

Reiselivet etterlyser raske tiltak for å sikre at kokker og kjøkkensjefer får komme inn i Norge. Lettes det ikke på reglene for arbeidsinnvandring frykter bransjen det verste.

Daglig leder ved hotellet Gudvangen Fjordtell, Torill Hylland, må holde tre serveringssteder stengt i sommer.

Øyvind Aukrust

Les hele saken med abonnement

Flere artikler

  1. Hotellsjef reagerer på NHO-utspill: – Umulig å få tak i nok nordmenn

  2. Reiselivstopp ut mot regjeringen: – Juli er spolert

  3. Europa åpner opp for turisme igjen

  4. Region Vest-Sverige: – Norske turister er dypt savnet

  5. Betalt innhold

    Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser

  6. Fåtallet vil til utlandet i sommer: – Oppleves som utilgjengelig