Hun venter rush av nordmenn i sommer, men må stenge tre av fem steder

Reiselivet etterlyser raske tiltak for å sikre at kokker og kjøkkensjefer får komme inn i Norge. Lettes det ikke på reglene for arbeidsinnvandring frykter bransjen det verste.

Daglig leder ved hotellet Gudvangen Fjordtell, Torill Hylland, må holde tre serveringssteder stengt i sommer.
Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Hotellsjef reagerer på NHO-utspill: – Umulig å få tak i nok nordmenn

  2. Hoteller mangler ansatte: – Vanskeligere enn krisen under pandemien

  3. Fåtallet vil til utlandet i sommer: – Oppleves som utilgjengelig

  4. Region Vest-Sverige: – Norske turister er dypt savnet

  5. Reiselivstopp ut mot regjeringen: – Juli er spolert

  6. Betalt innhold

    Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser