Hun venter rush av nordmenn i sommer, men må stenge tre av fem steder

Reiselivet etterlyser raske tiltak for å sikre at kokker og kjøkkensjefer får komme inn i Norge. Lettes det ikke på reglene for arbeidsinnvandring frykter bransjen det verste.

Daglig leder ved hotellet Gudvangen Fjordtell, Torill Hylland, må holde tre serveringssteder stengt i sommer.

Øyvind Aukrust

Allerede abonnent på Aftenposten? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24

Flere artikler

  1. Hotellsjef reagerer på NHO-utspill: – Umulig å få tak i nok nordmenn

  2. Reiselivstopp ut mot regjeringen: – Juli er spolert

  3. Europa åpner opp for turisme igjen

  4. Hotellansatte tapte i retten: Får ikke tilbake tipspenger fra arbeidsgiver

  5. Region Vest-Sverige: – Norske turister er dypt savnet

  6. Betalt innhold

    Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser