Jay Z kjøper luksus-champagne

Den kjente artisten har nå kjøpt champagnemerket Armand de Brignac.

HÅVER INN: Ekteparet Jay Z og Beyoncé er blant verdens rikeste kjendiser med en samlet inntekt på om lag 177 millioner dollar før skatt.
  • Cecilie Storbråten Gjendem
Publisert: Publisert:

Hip Hop-artisten Jay Z er blant verdens mest suksessrike artister, og var i fjor nummer seks på listen over de ti kjendisene som tjente mest året før med en inntekt på 60 millioner dollar, eller om lag 390 millioner kroner før skatt. På listen var også hans kone Beyoncé med en anslått inntekt på 117 millioner dollar, ifølge Forbes.

Nå har artisten endelig funnet noe å bruke pengene sine på. Jay Z har nemlig kjøpt champagnemerket Armand de Brignac fra selskapet Sovereign Brands for en ukjent sum, skriver CNBC.

Champagnen med kallenavnet «Ace of Spades» omsettes i over 80 land og produseres av Cattier. I Norge koster en flaske mellom 2.300 og 3.200 kroner på Vinmonopolet.

Ifølge CNBC har det lenge vært kjent at den verdenskjente artisten er svak for luksus-champagnen Armand de Brignac etter at han nevnte den i låten «Show me what you got» i 2006.

Dette er langt fra Hip Hop-stjernens første forretningsprosjekt. Jay Z eier allerede flere nattklubber, et platestudio og for noen år siden var han med på å lage klesmerket «Rocawear», som han senere solgte.

Les også:

Denne bilen har tv-kjendisen og diktatorene til fellesHer er musikkstjernen som har tjent mestBeyoncé og LeBron James topper Forbes-listen

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Jay-Z er den første hiphop-dollarmilliardæren

  2. Jay-Z kjøper Wimp-eier

  3. Luksuskonsern kjøper halvparten av Jay-Zs champagnemerke

  4. Superstjernens norske kjøp taper store penger

  5. Forbes: Dette er verdens best betalte musikere i år