Storm går så det suser

Siri Kalvig og værdamene i Storm Weather Center leverer gode tall.

Publisert:

Siri Kalvig er gründer i selskapet, som frem til 2000 var et pengesluk for eierne. Neste uke fyller værselskapet ti år, og kan være langt mer stolt over resultatene, skriver Dagbladet.

Suksess

Værselskapet ble startet som et prosjekt i TV2. De ville gjøre noe annet enn Nrk, og satset på unge og vakre værdamer, som skulle sjarmere seerne. Og det har de så absolutt klart.

I dag har selskapet 45 årsverk og gjør gode penger. Omsetningen i 2007 ble på 42 millioner kroner, med et driftsresultat på 5,2 millioner kroner.

TV2 eier 80 prosent av selskapet, Siri Kalvig eier 10, mens resten av aksjene er fordelt på andre ansatte.

I budsjettet for 2008 har selskapet satt opp listen. Målet er å passere 50 millioner i omsetning, og som det ledende værselskapet i Skandinavia retter nå ledelsen blikket mot den store verden.

Ut i verden

I den internasjonale satsingen samarbeider Storm med det børsnoterte grafikkselskapet Vizrt.

OSE

VIZ

Les også: Norske Vizrt soper inn på USA-valget

- Vi har fått til avtaler med Sky Italia, en kanal i Egypt, flere kanaler i Spania og har kunder i Sveige, England, Danmark, Nederland, Beliga, Ukraina, Slovakia, Sveits, Tyrkia, Qatar og Dubai. I tillegg har vi noe på gang i Kina, i samarbeid med andre selskaper i Bergen, sier Mette Krohn-Hansen, administrerende direktør i Storm, til Dagbladet.

Flere nyheter fra E24

Publisert: