Snart slutt for Senkveld: Så mye tjente duoen i fjor

Harald Rønneberg snudde en negativ trend, men kompanjongen Thomas Numme kan le litt høyere i sin ferd mot banken. Nå er det bare tre program igjen av det folkekjære talkshowet.

CASH: Både Thomas Numme (t.v.) og Harald Rønneberg tjente gode penger i året som gikk, selv om den ene gjorde det bedre enn den andre.
Publisert: Publisert:

Det kommer frem av programledernes regnskaper som nylig ble offentliggjort.

Etter en årelangt trend av negative salgsinntekter for Harald Rønnebergs selskap Basic Holding, snudde pilene oppover i fjor. Holdingselskapet omsatte for 4 millioner kroner en oppgang på 6,6 prosent.

I 2016 var Rønnebergs inntekter nær 800.000 kroner høyere enn makkeren Thomas Numme. Slik gikk det ikke i fjor.

Nummes holdingselskap Debut Holding hadde inntekter på 4,7 millioner kroner, 700.000 mer enn Rønneberg. Dermed kan Numme notere seg en inntektsøkning i selskapet på 1,8 millioner i 2017, tilsvarende 58,13 prosent fra 2016.

Driftsresultatene til de to selskapene bærer preg av at Numme gjorde en ansettelse i selskapet i fjor. Numme endte med et driftsresultat på 1,67 millioner. Rønnebergs selskap fikk et driftsresultat på 2,5 millioner. For begge selskapene er det bare mindre endringer i resultatet fra året før.

Les også

Selger Oslo-villa for 75 millioner: – Kjøkkenet er kanskje litt gammeldags

Solid lønnsøkning for Numme

Nummes lønnskostnader steg i fjor med 1,5 millioner kroner til 2,5 millioner. I tillegg til dette hentet Numme ut 1,37 millioner i styrehonorar fra selskapet, omkring 300.000 kroner mer enn året før.

Rønneberg på sin side har hentet ut rundt 1 million i lønn, i tillegg til å hente ut 1,2 millioner i honorar som styrets leder. Rønneberg hentet med det ut omkring like mye penger som året før.

Det er produksjonsselskapet Plan-B, som de begge eier 20,84 prosent hver av, som har produsert Senkveld for TV 2 de siste tre årene.

Også Truls Svendsen og Odd Nicolai Nansen eier 20,84 prosent av selskapet, i tillegg til en rekke mindre aksjonærer. Foreløpig har ikke Plan-B kommet med sitt regnskap for 2017.

Les også

Telia gir ikke opp: Drømmer fortsatt om norsk bredbånd

Går mot slutten

De siste 15 årene har de to TV 2-profilene laget Senkveld på kanalen, men 11. mai er det slutt. Duoen opplyste i slutten av november om at 15 år er nok for programmet.

– Vi er så heldige! Vi har hatt verdens beste jobb i snart 15 år, og har fått lov til å møte så mange herlige, imponerende og merkelige mennesker. Og vi har fått lov til å oppleve ting som ... ikke er så vanlige, sa Thomas Numme til VG i november.

– Og alt dette har vi to fått gjøre sammen, et ganske unikt venn- og partnerskap, rett og slett, fortsatte Numme.

– Alle eventyr har en slutt, også det som må ansees å være ett av de vakreste eventyrene på TV 2. «Senkveld med Thomas og Harald» er, og har vært, en institusjon på fredagene på TV 2 i 15 år, sa TV 2-sjef Olav T. Sandnes da nyheten om at Senkveld er inne i sin siste sesong ble kjent.

E24 har vært i kontakt med manager Espen Andresen i Plan-B. Andresen opplyser at Numme og Rønneberg ikke ønsker å kommentere regnskapstallene.

Les også

Slik jakter DNB på fremtidens bankløsninger

Les også

Grande kan ikke love TV 2-avtale før sommeren

Les også

Over én million har lastet ned matvareapp

Publisert:

Her kan du lese mer om