Ketil Solvik-Olsen blir sjef i Seabrokers-selskap

Ketil Solvik-Olsen blir daglig leder i Seabrokers Fundamentering. Frp-toppen kommer fra jobben som forretningsutvikler for Seabrokers. I tillegg har han vært rådgiver i Mobility Forus.

Publisert: Publisert:

Nå rigger selskapet seg for videre vekst, og skal styrke laget i alle ledd, heter det i en pressemelding fredag ettermiddag.

Seabrokers Fundamentering, som er et selskap i Seabrokers Group, har vært ledet av Svein Kverme og Sigurdur Andri. Siden 2008 har Kverme bygget opp bedriften fra å være et lite fundamenteringsselskap til i dag å være et landsdekkende selskap med 80 ansatte og en omsetning på ca 400 millioner kroner, skriver selskapet i meldingen.

Nå tar Ketil Solvik-Olsen tar over rollen som daglig leder for Seabrokers Fundamentering. Svein Kverme, og Sigurdur Andri leder henholdsvis avdeling øst og vest.

Ketil Solvik-Olsen har det siste året jobbet som forretningsutvikler for Seabrokers, samt vært rådgiver i Mobility Forus. Han har lang bakgrunn fra storting og regjering, og har tidligere jobbet i rederi, bilbransjen og luftfart.

Ketil Solvik-Olsen er Fremskrittspartiets 1. nestleder.

Til Aftenbladet fortalte Solvik Olsen tidligere i år at han er klar for comeback på Stortinget i 2025. Han tar gjerne over Frp på sikt, men det ble umulig nå.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. AftenbladetE24

Flere artikler

  1. Ketil Solvik-Olsen blir daglig leder i Seabrokers Fundamentering

  2. Betalt innhold

    Hvor mye makt kan MDG få over landets oljepolitikk etter valget?

  3. Gurli Høeg Ulverud går fra Avinor til Møller Mobility Group

  4. Shell flytter inn hos Smedvig - Smedvig flytter ut

  5. Betalt innhold

    Der dressen kommer til kort