Konkursen i Thomas Cook

Fotballreiser kan være i fare etter Thomas Cook-konkursen

Billettene som Ving selger fotballsupportere, er kjøpt inn av Thomas Cook sentralt. Ving Norge vet ikke om disse går inn i konkursboet.

PETER POWELL / EPA / NTB scanpix
  • E24
Publisert:

Supporterklubbene til Liverpool, Tottenham og Chelseas i Norge tilbyr pakkereiser med fly, hotell og billetter til hjemmekamper i England gjennom Ving og konkursrammede Thomas Cook.

Nå kan flere av reisene være i fare, skriver Dagens Næringsliv.

Ving Norge-sjef Christian Grønli sier til avisen at det er uvisst om reisene vil gå som planlagt og at de jobber med å skaffe seg oversikt.

Les på E24+

Konkursbølgen rir reiselivsbransjen: – Kan være mye penger å tjene også

Billettene er kjøpt inn av Thomas Cook sentralt, men Grønli kan foreløpig ikke si om billettene får inn i konkursboet, eller om Vinggruppen kan få ut billettene til sine kunder.

– Jeg håper vi får en avklaring innen kort tid, og at det er en positiv nyhet til kundene våre. Akkurat nå er det uavklart, sier Grønli til DN.

Les også

Ving fikk klarsignal fra konkursforvalter til å drive videre

Ubekymret supporterleder

Leder i Liverpools norske supporterklubb, Pål Chr. Møller sa til VG tirsdag at han ikke vurderer at det er grunn til panikk.

– Jeg kan selvsagt ikke garantere noe. Men flyreisene våre er bestilt gjennom SAS, kampbillettene er fra klubben og hotellene i Liverpool er ikke eid av Thomas Cook. Jeg både håper og tror dette skal gå bra, sa Møller.

Leder i Tottenhams Venner, Bjørnar Valen, og Øystein Vinje i Chelseas norske supporterklubb fortalte at de ikke vet hva konkursen vil ha å si for supporterne, men at de jobber med å få tak i mer informasjon.

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Konkursen i Thomas Cook
  2. Thomas Cook
  3. Ving
  4. Fotball

Flere artikler

  1. Ving fikk klarsignal fra konkursforvalter til å drive videre

  2. Tyrkia-flyplass skaper trøbbel for Ving-reisende

  3. Ving om oppkjøp: – Det pågår hyppig møtevirksomhet

  4. Fortvilte passasjerer: Håper Ving rydder opp

  5. Ving: Mandagens Norden-flyvninger kanselleres