Christian V. Dreyer får jobb i Ivar Tollefsens eiendomsimperium

Eiendom Norge-direktøren gir seg etter seks og et halvt år i jobben.

Christian Vammervold Dreyer

Foto: Tore Meek NTB scanpix
Publisert:,

Christian Dreyer slutter som Eiendom Norge-direktør 31. desember 2019, fremgår det av en pressemelding.

Dreyer skal begynne i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon- og samfunnskontakt i Ivar Tollefsens eiendomsimperium Fredensborg.

– Fredensborg er et av Europas ledende eiendomsselskaper med snart 60.000 utleieleiligheter i Skandinavia, Nederland og Tyskland, 50 prosent eierandel i Utleiemegleren og en betydelig bolig- og fritidsboligbygger. Å jobbe med noe som er så viktig for så mange mennesker i et så spennende selskap som Fredensborg, er noe jeg gleder meg til, sier Dreyer i meldingen.

Les på E24+ (for abonnenter)

Det elleville eventyret om boligmilliardæren Ivar Tollefsen

Han begynner i den nye stillingen 2. januar 2020.

– At jeg kan ta aktivt del i hvordan Fredensborg skal ivareta og utøve sin samfunnsrolle her hjemme og ute i Europa, er et inspirerende oppdrag, sier Dreyer.

Dreyer har vært direktør i Eiendom Norge siden april 2013. Han er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI og begynte som megler i 1996.

– Det gleder meg at vi kan rekruttere så flinke folk som Christian, sier Tollefsen i en melding fra Fredensborg.

Rekrutteringsbonanza

Dreyer er den siste i rekken av sentrale rekrutteringer Fredensborg har gjort den siste tiden.

I februar ble det kjent at tidligere Entra-sjef Arve Regland er hentet inn som finansdirektør, mens Magnus Nordholm kom fra datterselskapet Heimstaden og tok jobben som konsernsjef.

I tillegg har Cathrine Klouman fått jobb digitaliseringsdirektør, mens Andreas Martinussen (tidligere sjef i Solon Eiendom) har blitt administrerende direktør i Fredensborg Fritid.

Styreleder Grethe Wittenberg Meier i Eiendom Norge sier styret nå søker ny direktør.

– Eiendom Norge har fått en viktig rolle i det norske samfunnet både som utgiver og forvalter av boligprisstatistikken og som bransje- og boligpolitisk aktør, sier Meier.

Her kan du lese mer om