Nå heter vi E24

Publisert:

Nettstedet hvor du nå leser denne saken har byttet navn. Næringsliv24 er blitt E24.

Lett å huske, lett å bruke!

Fra starten 18. april i år har Næringsliv24 vært Norges største nettsted for børs, finans og næringsliv – med en bred nyhetsdekning av det som rører seg i norsk og utenlandsk pengeverden. Det skal vi fortsette med som E24.

Forsiden: E24

Hvorfor bytte navn etter et halvt års vellykket virksomhet?

E24 er et Schibsted-selskap, og i Sverige har vi et søsterselskap med samme navn. Konseptet i begge land har vært enkelt og velfungerende: Vår ambisjon er å lage et nettsted som er i front på nyheter og på børstjenester.

Mange lesere har funnet veien direkte til oss i tiden vi har vært Næringsliv24. I tillegg har mange av våre saker vært å finne på sidene til våre eiere, Aftenposten.no og VG Nett. Til sammen har dette gitt en trafikk og en brukerrespons som har vært meget god.

Så god, faktisk, at vi kan bli en eksportvare til andre mediemarkeder. Da trenger vi et navn og et varemerke som ikke bare fungerer i Norge og Sverige, men som kan gi mening også i andre land. Det tror vi at vi har funnet i E24. Nettadressen er like enkel å huske på alle språk – også på norsk. (Du trenger ikke en gang skrive www foran. E24.no er alt du trenger.)

Som Næringsliv24 har vi hatt nettadressen n24.no. Den ville det vært vanskelige å gå internasjonalt med fordi det allerede finnes et tysk medieselskap som har N24 som sitt varemerke. Navneendringen vi gjennomfører forhindrer dermed også en mulig konflikt med det tyske selskapet.

Vi er en baby

Nettverden er ung, og i denne unge nettverdenen er vi en halvt år gammel baby. Vi synes selv vi har fått til mye på kort tid. Men vi vet også at vi har mye å lære, og mye vi kan bli bedre på.

Mange av våre lesere er konstruktive og ivrige tilbakemeldere, og vi er takknemlige for alle tilbakespill vi har fått – både av ros og ris (mest det første, heldigvis). Vårt løfte til deg som leser er at vi skal jobbe kontinuerlig for å forbedre oss i tiden som kommer.

Send oss gjerne innspill, kommentarer, ris, ros eller hva annet du har på hjertet om E24. Send til hans-christian.vadseth@e24.no eller nyhetssjefer@e24.no.

Den første produktforbedringen etter navneendringen, en ny og utvidet børstjeneste , er allerede på plass. Den generelle børsinformasjonen vår er blitt både bredere og dypere. På Børs24 kan du også finne Norges første Rikometer, som viser den oppdaterte børsformuen til 10 av Norges rikeste. Du vil også finne hjelpemiddelet Stockpicker, som assisterer deg i å finne den eller de aksjene som passer til din lommebok og din risikoprofil.

Hvis du følger med på våre sider, vil du frem mot jul også finne en rekke andre nyheter, som vi håper vil gjøre E24 til et enda mer interessant nettsted for våre lesere.

Skriveleif

Fordi vi er en baby, er vi heller ikke fri for barnesykdommer. En av dem er at vi har for mange skrivefeil (men skriveleifen i mellomtittelen var tilsiktet...)

Dette er et felt der vi lover skjerping. Det betyr ikke at vi blir uten slike feil. Men det betyr at de skal bli sjeldnere.

Tusen takk

Vår inntektskilde er annonsekroner. Vårt grunnlag for å få inn de pengene, er at våre lesere liker oss og kommer tilbake til oss.

Derfor vil jeg gjerne takke alle som har fulgt oss dette halvåret vi har vært Næringsliv24, og som har gjort suksessen vår mulig. Vi håper du blir med oss videre også, når vi nå er blitt E24.

Lett å huske, lett å bruke!

Med vennlig hilsen

Hans-Christian Vadseth

Ansvarlig redaktør/Adm.dir.

Følg med på siste nytt fra E24. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Publisert: