Her er tallene som viser hvor mye byens restauranter har tapt: Nå går de samlet ut og ber om hjelp

– Flere av byens restauranter er teknisk konkurs og vil kanskje ikke åpne igjen, sier Gard Haugland.

Byens restauranter slår seg sammen og ber i et felles opprop om hjelp til å overleve koronakrisen. Fra v. Gard Haugland fra Bien, Christina Bollmann fra Cornelius og Restaurant 1877, Tom Greni fra Zachen og Ricks, Eric Saudan fra Fløien Folkerestaurant AS og Bryggen Tracteursted, Annette Tveit fra Lysverket, Åshild Røynstrand fra Bergen Brunsj og Kjetil Smørås fra De Bergenske.
Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Bransjen får 46,5 mill. i støtte: – Et plaster på såret

  2. Betalt innhold

    Valhammer om opprop: – Det haster nå

  3. Betalt innhold

    – Har ikke hatt smitte blant ansatte på noen av de største barene i Bergen

  4. Underskrev fremtidsfullmakt med påholden penn - lege mente han ikke kunne ha forstått avtalen

  5. Fylkesmann vil ha lovendring for å hindre misbruk av fremtidsfullmakter

  6. Eldreombud etter E24-sak: – Bør være tilsyn med fremtidsfullmakter