JPMorgan Chase kjøper restaurantguide

Den amerikanske storbanken vil ha større del av kredittkortmarkedet.

JP Morgan Chase kjøper restaurantguide-selskapet Infatuation, som blant annet eier Zagats guide.
Publisert: Publisert:

USAs største bank, JPMorgan Chase, har kjøpt Infatuation, et restaurantguide-selskap med blant annet den kjente restaurantguiden Zagat i stallen, melder Financial Times.

«Avtalen sikter mot å akselerere bankens satsing i restaurantmarkedet, og ytterligere bekrefter JPMorgan Chase’ løfte om å møte kundene hvor de er med gode fordeler, nyttig innhold og unike opplevelser, fullt ut», heter det i en melding fra JPMorgan Chase.

Les også

Foodora mer enn doblet omsetningen under pandemien

Banken lanserte i fjor under merkenavnet Chase en restaurant-møteplass med tilgang til mer enn 4000 restauranter i samarbeid med reservasjonsplattformen Tock, ifølge FT. Bankens kredittkortkunder fikk også tilgang til unike tilbud fra restauranter og barer.

Infatuation ble etablert i 2009 og har millioner av månedlige brukere over selskapets ulike plattformer. For tre år siden kjøpte selskapet Zagat fra Google.

I tillegg til restaurantguider over 50 amerikanske og internasjonale byer, holder Infatuation løpende ulike restaurantarrangementer, inkludert en matfestival på både øst- og vestkysten av USA, ifølge FT.

Les også

Runar Vatne har investert rundt 150 millioner i restaurant-villa

Les også

Folketrygdfondet selger ikke Bank Norwegian til Nordax: – Budet er for lavt

Publisert:
Gå til e24.no