Slik la de om produksjonen av sjokolade i Eidfjord da koronakrisen traff

De lager håndlaget sjokolade som de utenlandske turistene før kastet seg over. Nå må gründerne finne nye kunder.

I 2017 startet de samarbeidet i en garasje. Nå har Agurtxane Concellon (til v.) og Siv Hereid fått større lokaler.
Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Askeladden som ville vinne de norske byene

  2. Betalt innhold

    Én av seks unge voksne har sluttet å jobbe. Vi har møtt fem av dem rundt om i verden.

  3. Betalt innhold

    Oljearbeiderens ekstreme jakt på perfekt biff

  4. Coronapåsken 2.0

  5. Betalt innhold

    Flor- og Fjære-paret vil tena pengar på det grøne skiftet. Det er dei ikkje aleine om

  6. Reiselivsselskaper forbereder Europa-ferie: – Klare til å sende nordmenn på ferie igjen