Slik la de om produksjonen av sjokolade i Eidfjord da koronakrisen traff

De lager håndlaget sjokolade som de utenlandske turistene før kastet seg over. Nå må gründerne finne nye kunder.

I 2017 startet de samarbeidet i en garasje. Nå har Agurtxane Concellon (til v.) og Siv Hereid fått større lokaler.

Rune Sævig

Les hele saken med abonnement

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Gunn Wærsted: – Kommer det en bølge to, skal vi være best mulig forberedt

  2. Skulle selge datovarer for 100 millioner: Brenner inne med 17 tonn margarin

  3. Kronikk: Coronakrisen truer 50 år gammel «gullresept»

  4. Kronikk: Hjemmekontorrevolusjonen truer arbeidsmiljøloven - eller omvendt?

  5. Forbrukertilsynet om Sats' coronagrep: Må innhente aksept eller tilbakebetale

  6. Dansker trues med sparken om de reiser til Sverige