Millionspill på NRK hver dag

Norsk Tippings storsatsning Keno skal sendes hver dag på NRK. - Avhengighetsskapende, mener Landsorganisasjonen mot spilleavhengighet.

  • E24
Publisert:

Tross store tiltak for å redusere spilleavhengighet, lanserer Norsk Tipping et nytt spillkonsept på NRK, med daglige trekninger og omtrent konstant tilgang, skriver Dagbladet.

Daglige trekninger

Spillet Keno er et tallbasert lykkespill, og skal være tilgjengelig fra syv om morgenen til ti minutter før midnatt, med trekninger hver dag etter kveldsnytt på NRK.

- Foruten å kunne spille via kommisjonær og internett, kan en også spille via mobilen. Her kan kundene både spille og sjekke resultatene sine, reklamerer Norsk Tippings magasin "Spill".

Flere nyheter fra E24

- Avhengighetsskapende

Samtidig kommer det frem i en undersøkelse gjennomført av samme selskap at antall spilleavhengige har gått ned - mye takket være innføringen av automatmonopolet 1. juli i år.

Landsorganisasjonen mot Spilleavhengighet (LMOS) er svært skeptiske til det nye spillet, som tidligere har vært å finne på spilleautomater.

- Keno var veldig avhengighetsskapende da det var på automatene. Det er vanskelig å si hvordan det utvikler seg nå via Norsk Tipping, men vi skal følge med, varsler Karl Tommy Kværnmo i LMOS til Dagbladet.

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Blå Kors vil ikke ha penger fra Norsk Tipping

  2. Spilleavhengighet trigges i kassen

  3. Bli rik på Wordfeud

  4. Har lagt igjen 10 mrd. hos Norsk Tipping

  5. Fare for streik i Norsk Tipping