Matgründer selger pizzasuksess for 100 millioner

Jan Vardøen selger deler av Villa Paradiso for 100 millioner kroner.

SELGER FOR Å VOKSE: Jan Vardøen får hjelp til å ta Villa Paradisio til hele landet.

Foto: Frode Hansen VG
  • E24
Publisert: Publisert:

Matgründeren håper å gjøre pizzasuksessen til en landsdekkende pizzakjede, skriver Dagens Næringsliv.

Gründeren står bak flere kjente barer og restauranter i Oslo.

– Det er egentlig ganske spennende. Nå har vi holdt på i 20 år med å bygge steder på Grünerløkka. For at vi ikke skal gå helt tom, må vi få med oss noen på laget, sier Vardøen til Dagens Næringsliv.

Han og partneren, Trond Haug, får investeringsselskapet Credo Partners med på eiersiden. Credo sikrer seg 60 prosent av virksomheten.

«Pizzakjeden», som teller to restauranter, et matimportselskap og tre foaccia-utsalg, verdsettes til nesten 150 millioner kroner.

Vardøen og Haug – og en tredje person med mindre eierandel – kan få inn 90 millioner kroner på salget, skriver DN.

I tillegg kommer det en resultatavhengig bonus, som gjør at de tre kan få inn 100 millioner kroner, ifølge avisen.

Vardøen står blant annet bak hamburgerrestauranten Nighthawk Diner og Bar Boca.

Publisert:

Flere artikler