Koronagründerne

Flyvende kokk har laget mat i 65 land. Pandemien sendte ham opp i hyttegryten.

ØYER (Aftenposten/E24): Som én av fire i kokkegruppen Flying Culinary Circus fløy Tor Jørgen K. Arnesen verden rundt og laget mat. For ett år siden fant han tilbake til røttene.

Av og til har Tor Jørgen Kramprud Arnesen (t.h.) tid til å ta seg fem minutter foran peisen på Kramprud Gård i Øyer, her sammen med assistenten Alexander Ulsletten.

Stein J. Bjørge

Allerede abonnent på Aftenposten? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Dansegründere gjør suksess: – Vi var slett ikke sikre på om det ville gå

  2. Betalt innhold

    Gründerne ville forsyne Norge med dette filteret. Men utlandet viste større interesse.

  3. Betalt innhold

    Fikk hjelp fra nesten 400 da hun fryktet at alt måtte settes på vent

  4. Betalt innhold

    Søppelspannet utenfor Posten var overfylt. Det ville Natasha Jankovic Abbas gjøre noe med.

  5. Betalt innhold

    Aslak Berglund «plukker» trolig Norges dyreste ski. Pandemien ga gründeren en pangstart.

  6. Betalt innhold

    Gründeren vil digitalisere helsetjenesten: – Samme pokker hva jeg søker på, ender jeg opp på Kvinneguiden.