Kim Kardashian starter investeringsfond

Den amerikanske realitystjernen Kim Kardashian etablerer investeringsfond som skal investere i blant annet konsument- og luksusvarer.

Kim Kardashian starter Private Equity-fond sammen med tidligere investeringsfond-topp Jay Sammons.
Publisert: Publisert:

Kim Kardashian har fått med seg Jay Sammons, tidligere partner i det amerikanske investeringsselskapet Carlyle Group, og skal starte opp en såkalt PE-fond.

Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Les på E24+

Ekspertenes råd: Slik blir du en god daytrader

Et PE-fond, eller private equity-fond, investerer stort sett i selskaper som ikke er børsnoterte. Som investor i disse selskapene går man ofte inn i styret og er med på å utvikle selskapet videre, før man selger seg ut igjen.

Planlegger flere større investeringer

Selskapet til Kardashian og Sammons skal hete SKKY Partners, og skal etter planen både gjøre mindre investeringer, men også ta større og kontrollerende andeler innenfor blant annet konsument- eller retailbransjen, hotell- og restaurant, samt selskaper innenfor luksusvarer og digital handel.

Milliardverdier i hold-in-klær

Sammons vil være den som skal lede fondets daglige drift, ifølge Reuters.

I Norge er Kim Kardashian kanskje mest kjent for sin deltagelse i realityserien Keeping up with the Kardashians, sammen med resten av familien.

Ifølge Reuters har hun den seneste tiden hatt kommersiell suksess med kompresjonskolleksjonen Skims og sminkemerket KKW. Skims ble senest i januar i år verdsatt til 3,2 milliarder dollar, ifølge nyhetstjenesten.

Les på E24+

Engleinvestor Trond Riiber Knudsen: De viktigste grepene for å investere i startups

Publisert:
Gå til e24.no