Bom stopp over natten: Dette er restaurantens bønn til gjestene

– Det er nesten som om luften har gått ut av oss.

Det er langt mer kritisk enn folk utenfor bransjen forstår, mener Christina Bollmann (t.v). Her sammen med restaurantsjef Lovisa Bjälkeved 1877. Foto: Jonas Been Henriksen
  • Torunn A. Aarøy (Bergens Tidende)

– Dette er langt mer kritisk enn folk utenfor bransjen forstår, sier Christina Bollmann, som er daglig leder ved Cornelius og 1877.

Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Her er tallene som viser hvor mye byens restauranter har tapt: Nå går de samlet ut og ber om hjelp

  2. Betalt innhold

    Bransjen får 46,5 mill. i støtte: – Et plaster på såret

  3. Betalt innhold

    Nykommeren har hatt ellevill korona­vekst. – Takeaway tok av.

  4. Betalt innhold

    Hotelleier anslår avbestillinger for en kvart milliard i år

  5. Betalt innhold

    Valhammer om opprop: – Det haster nå

  6. Betalt innhold

    2020 skulle bli første år med overskudd. Nå stenger luksushotellet delvis ned.