Bom stopp over natten: Dette er restaurantens bønn til gjestene

– Det er nesten som om luften har gått ut av oss.

Det er langt mer kritisk enn folk utenfor bransjen forstår, mener Christina Bollmann (t.v). Her sammen med restaurantsjef Lovisa Bjälkeved 1877. Foto: Jonas Been Henriksen

Jonas Been Henriksen
  • Torunn A. Aarøy (Bergens Tidende)

– Dette er langt mer kritisk enn folk utenfor bransjen forstår, sier Christina Bollmann, som er daglig leder ved Cornelius og 1877.

Les hele saken med abonnement

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Nykommeren har hatt ellevill korona­vekst. – Takeaway tok av.

  2. Betalt innhold

    Hotelleier anslår avbestillinger for en kvart milliard i år

  3. Betalt innhold

    Ny bråstopp for hotellene: – Så alvorlig at det nesten ikke er til å tro

  4. Betalt innhold

    2020 skulle bli første år med overskudd. Nå stenger luksushotellet delvis ned.

  5. Mener Hurtigruten-smitte var utløsende årsak til hotellavbestillinger

  6. Betalt innhold

    Etter 134 dager åpnet hotellet dørene igjen: – Nå gjelder det bare å overleve høsten