Disse skal bestemme hvilken nordmann som får to millioner

Odd Reitan er sikker på at han har valgt ut de aller beste i juryen som skal avgjøre hvem som blir kåret «Årets Ladejarl» og får to millioner kroner.

JURYEN: Sammen med Andres Rafael Diaz, , Kristin Clemet, Cecilie Staude, Marit Breivik, og Gunnar Flikke skal Odd Reitan avgjøre hvem som skal motta prisen «Årets Ladejarl» og to millioner kroner.
Publisert: Publisert:

Juryen på fem som skal hjelpe Odd Reitan å avgjøre hvem som skal motta Reitangruppens verdipris på to millioner kroner er nå satt.

I løpet av sommeren skal Odd Reitan avgjøre vinneren av prisen sammen med artist Andres Rafael Diaz, høyskolelektor Cecilie Staude, styreleder i Plan Norge Kristin Clemet, toppidrettssjef i Olympiatoppen Marit Breivik og rådgiver innen media og kultur Gunnar Flikke.

- Vi er stolte av å ha satt sammen så mange kompetente mennesker med sansen for verdibasert arbeid. Flere kunne sikkert vært nominerte selv også. Jeg er trygg på at dette er de aller beste til å velge ut kandidatene, og til slutt den som fortjener to millioner kroner, sier Colonialmajor Odd Reitan i en pressemelding.

Belønner engasjement

Reitan ønsker å belønne folk som gjennom inspirasjon og egenkraft skaper engasjement.

- Vedkommende har motvirket likegyldighet og utvist mot. Han eller hun bør ha bidratt til samfunnsbygging gjennom verdibasert arbeid som alternativ til regelstyring, sier han.

Hvem prisen «Årets Ladejarl» og to millioner kroner går til, vil bli kjent 11. september i år.

Fra venstre: Odd Reitan, Cecilie Staude, Gunnar Flikke, Marit Breivik, Andres Diaz og Kristin Clemet.

LES OGSÅ:

Over 100 vil ha Reitans millioner

Jakter på en norsk propell

- Reitan fikk kioskene på billigsalg

Reitan kjøper over 1000 kiosker

Publisert: