Rehman begjært konkurs

Komikeren og skribenten Shabana Rehman er begjært konkurs - og Petter Stordalens Choice er blant kreditorene.

Shabana Rehman er begjørt konkurs, men håper at høstens bokutgivelse "Blåveis - min vei ut av volden" kan bidra til å få økonomien på rett kjøl igjen.

Stenersen Tor G
  • E24
Publisert:

- Jeg ligger etter med skatt og annen gjeld til mine kreditorer. Jeg har klart å opparbeide meg en samlet gjeld på cirka én million kroner, skriver Rehman i en e-post til Dagens Næringsliv.

Det er private forhold og forsinkede inntekter på grunn av prosjekter som har tatt lenger tid enn forutsatt som skyldes at hun nå er begjært konkurs av Kemneren i Oslo, skriver Dagens Næringsliv.

Tdilgere i år ga Rehman ut den selvbiografiske boken "Blåveis - min vei ut av volden", og i november har hun premiere på showet "For konge og fedreland - Shabana Rehman i nasjonens tjeneste". Hun sier hun har tilstrekkelige inntekter til å rydde opp i økonomien sin, og har nå hyret inn advokat for å få hjelp med nedbetalingsplan og gjeldsforhandlinger.

- Jeg er fast bestemt på å gjøre opp for meg og unngå å bli slått konkurs, slik at jeg kan fortsette mitt arbeid og nedbetale min gjeld, sier hun.

Den største enkeltkreditoren er Petter Stordalens Quality Hotel & Resort Fagernes, der komikeren i fjor giftet seg med NRK-programleder Martin Gaarder. Hun skal skylde hotellet over 100 000 kroner for bryllupsfesten.

Les også:

Inntekter til å le av

Les flere nyheter på E24.no

Publisert:

Flere artikler

  1. Shabana slått konkurs

  2. Betalt innhold

    Eiendomsutvikler vurderer rettssak mot Petter Stordalen etter hotellkonkurs

  3. Hvorfor skal staten redde Petter Stordalen? 

  4. Dundrende underskudd for Vollvik

  5. DN: DNB tar pant for 5,3 milliarder hos Stordalen