Tar med seg 16 kontorer ut av Partner-kjeden

Eiendomsmeglerkjeden Partners mister eiendomsmegler og partner Nils Nordvik. Han tar med seg 16 kontorer når han forlater selskapet.

SKILLER LAG: Nordvik og Partners går i hver sin retning etter at Nils Nordvik har bestemt seg for å forlate kjeden.

Foto: Berit Roald NTB Scanpix
  • E24
Publisert:,

Partene ble i dag enige om en avtale som innebærer at Nordvik & Partners trer ut av kjeden 1. august i år, skriver eiendomsmeglerkjeden i en pressemelding.

De skal ha blitt enige om Nordviks exit etter «konstruktive samtaler», ifølge meldingen.

– Vi takker Nordvik & Partners for god deltagelse til oppbygging av kjeden fra den spede start og ønsker de lykke til videre når vi kommer dit. De har hatt en fantastisk utvikling og det er en naturlig vurdering når man er stor nok til å kunne kalles en kjede i seg selv sier Robert Fauske, styreleder i Partners-kjeden.

Partners-kjeden ble etablert i 2014, og har 38 kontorer i hele Norge. Nordvik & Partners ble etablert i 2005 og har siden inntreden i Partners kjeden vokst fra 3 til 16 kontorer i Oslo.

– Klare for å drive videre selv

Styreleder i Nordvik & Partners, Martin Anmarkrud Kiligitto, sier til E24 at han ikke ønsker å gi ytterligere detaljer på hvorfor dette skjer nå.

– Vi har blitt en så stor aktør at vi har en robust forankring i våre egne område og er klare for å drive videre selv. Det var vi som tok initiativ til den prosessen som nå er ferdigstilt, og vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med Partners, sier Kiligitto.

– Nå er det høy aktivitet og fullt fokus på kunder.

Fauske er enig i at Nordvik & Partners nå kan stå på egne ben.

– Nordvik & Partners klarer seg fint på egen hånd. Dette er ikke en kjede hvor du blir bundet opp hvis du ikke vil, medlemskap er frivillig, og nå ønsker de å stå på egne ben, sier Fauske til E24.

Begge to avviser overfor E24 at Nordviks exit skal skyldes automatisering og ny teknologi, slik Nils Nordvik antydet i et intervju med Dagens Næringsliv i januar.

Fire nye kontorer på vei inn

På tross av rapporter om høy temperatur på møter mellom partene, sier Fauske til E24 at forhandlingene har «gått veldig bra». Men han innrømmer at kjeden blir midlertidig tilbakesatt i områder hvor Nordvik & Partners er sterkt representert.

– Kjeden fortsetter med sin opprinnelige plan om å bli landsdekkende. Vi jobber nå med å få nye partnere i de områdene. Vi har signert med fire nye kontorer som skal inn i kjeden i løpet av de neste månedene, men vi får ikke fylt opp alle med én gang når såpass mange kontorer går ut, sier Fauske.

– Lå det ulike løsninger på bordet under forhandlingene?

– Ja, det gjorde det. Vi diskuterte om det var løsninger som var bedre, men det er dette vi har blitt enige om.

Les også

Nordvik & Partners i retten – igjen

Les også

Bruker medierådgivere og advokater før dokumentar

Les også

- I 2016 sto 3-4 prosent usolgt etter første forsøk, nå gjelder det kanskje 40 prosent

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. – Også de på Stovner elsker poloskjorter og Armani-jeans

  2. Partners-sjefen slutter – nytt kontor forlater kjeden

  3. Meglersjef vil avskaffe søndagsvisningene

  4. Annonsørinnhold

  5. Eiendomsmeglere vil ha slutt på lukkede bud

  6. Rekordmai for meglertopper: – Måtte klype meg i armen