Boligsalg

DN: Katharina Andresen har solgt Frogner-leilighet med millionrabatt

Prisantydningen på Frogner-leiligheten har blitt kuttet i flere omganger, før den nå er solgt for 14 millioner – 2,5 millioner under den opprinnelige prisen.

 • Ine Brunborg
 • Hanna Ghaderi
Publisert:

Datteren til Ferd-eier Johan Andresen, Katharina Andresen, har solgt leiligheten sin på Frogner etter flere priskutt.

Leiligheten ble først langt ut til salgs i fjor høst, den gang med en prisantydning på 16,5 millioner kroner. Det er 6,5 millioner kroner over det Andresen selv ga for leiligheten ett år tidligere.

Nå er leiligheten oppført som solgt på Privatmeglerens nettsider. Ifølge Dagens Næringsliv var salgsprisen på 14 millioner kroner.

Les også

Ferd-arving ber om 16,5 mill. for Frogner-bolig

Leiligheten på 192 kvadratmeter har to soverom, stue, spisestue, kjøkken og to bad. Samtidig følger det med tre kjellerboder.

Da leiligheten ble lagt ut for salg i fjor, sa daværende megler Hans Houeland at en generell standardheving i hele leiligheten var bakgrunnen for den daværende prisantydningen:

– Dette var en relativt sliten leilighet da de kjøpte den, og var som å regne som et oppussingsobjekt. Det eneste selgerne har beholdt var ett av badene. Det er nytt kjøkken, nye gulv, walk-in-closet, stort hovedbad og gjesterom med eget bad, sa Houeland til E24 i november.

Houeland har siden meldt overgang til DNB Eiendomsmegling, før Privatmegleren-partner Frederik Dyve tok over salget av leiligheten.

Etter dette ble prisantydningen kuttet i flere omganger, før salgsprisen altså landet på 14 millioner, 2,5 millioner mindre enn den ble lagt ut for, skriver Dagens Næringsliv.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Boligsalg
 2. Katharina Andresen
 3. Boligsalg
 4. Eiendom
 5. Ferd
 6. Privatmegleren

Flere artikler

 1. Toroms-leilighet gikk 2,5 millioner over prisantydning

 2. Leilighet på Grefsen solgt for 4,7 millioner over prisantydning

 3. Eiendom i Bergen solgt ni millioner over prisantydning

 4. «Exit-leilighet» til salgs igjen for tre millioner mindre

 5. John Carew vil selge luksusleilighet i London