Christian Hoel blir ny Rema 1000 Norge-sjef fra 2024

Coop Extras kjededirektør går av med umiddelbar virkning, men først om drøyt to år overtar han sjefsstolen hos konkurrenten.

Christian Hoel
Publisert:

Christian Hoel er ansatt som administrerende direktør i Rema 1000 Norge fra 1. januar 2024. Det skriver Rema 1000 i en pressemelding.

– Christian er en ener i norsk dagligvarebransje og et perfekt tilskudd til Rema 1000-kulturen. Han er en positiv og offensiv leder med imponerende resultater, sier Ole Robert Reitan, som også er styreleder i Rema 1000.

– Få andre i bransjen kan vise til så positiv utvikling, så mye vekst og samtidig så mye engasjement blant folk, fortsetter Reitan.

Går av umiddelbart

Hoel har vært kjededirektør i Coop Extra siden 2016, men forlater nå selskapet til fordel for Reitans dagligvarekjede.

– Rema 1000 en av norgeshistoriens største suksesshistorier, og jeg har stor ydmykhet, respekt og takknemlighet for at jeg har fått denne muligheten som jeg ikke kunne si nei til, sier Hoel i meldingen.

Han trer umiddelbart ut av stillingen som kjededirektør i Extra, og vil altså først om litt over to år overta toppjobben i Rema 1000.

– På vegne av alle ansatte i hele Extra-kjeden spesielt og i Coops verdikjede generelt, er jeg vanvittig stolt av den fantastiske reisen vi har hatt sammen de siste seks årene, fortsetter Hoel.

Les også

Trond Bentestuen slutter i Rema 1000

Ringrev «holder fortet»

Tom Kristiansen har ledet Rema 1000 Norge siden Trond Bentestuen sluttet i mai. Bentestuens avgang kom etter det som ble beskrevet som en «uenighet om retningen videre».

Kristiansen har tidligere ledet selskapet i en årrekke, og vil beholde stillingen frem til Hoel overtar i 2024.

– Tom er den stødigste lederen i REITAN-systemet gjennom alle tider og jeg har stor tro på retningen som er satt for Rema 1000 Norge. Tom fortsetter ufortrødent med tydelige og offensive planer for høsten og neste år, slik at vi skal stå enda sterkere i konkurransen og bevise for alle at det er 1000 grunner til å velge Rema 1000, sier Reitan.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om