Enighet mellom TV 2 og Telenor

550.0000 kunder får tilbake TV 2s kanaler, opplyser kanalen i en pressemelding.

Telenors kunder får tilbake TV2s kanaler etter å ha vært uten siden 3. desember i fjor.
Publisert:

TV 2 og Telenor har kommet til enighet om ny distribusjonsavtale, melder TV 2 i en pressemelding. Det gjør at 550.000 kunder får tilbake kanaler som TV 2s kanaler, ifølge meldingen.

Kundene har vært uten kanalene siden 3. desember i fjor, ifølge VG. Partene har vært uenige om prisen Telenor skal betale for å formidle TV 2s kanaler.

I meldingen sier TV2s sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes er glad for å ha kommet til enighet «om en langsiktig og fremtidsrettet samarbeidsavtale».

– Nå kan vi endelig ønske seerne velkommen tilbake, og ikke minst takke for tålmodigheten som har blitt satt på prøve. Avtalen er viktig i den harde konkurransen mot internasjonale strømmetjenester, og sikrer seerne godt norsk innhold i årene som kommer, sier han i meldingen.

Leder for TV og bredbånd i Telenor Norge, Camila Amundsen takker kundene for tålmodigheten i meldingen.

– Vi gikk til forhandlinger med ønske om et langsiktig samarbeid med TV 2 der vi investere mer i norsk kvalitetsinnhold, og skaper et enda bedre TV-produkt for kundene våre. Disse ambisjonene blir ivaretatt i den nye avtalen, sier hun.

Publisert:

Her kan du lese mer om