Nytt priskutt for hundremillionersvilla

Prisen på byvillaen ved Frognerparken i Oslo har til sammen blitt satt ned med 30 millioner kroner, og ligger nå til salgs for «bare» 70 millioner.

Eiendomsfoto
Publisert:,

Byvillaen i Sigyns gate 3 ligger nå til salgs på Finn for 70 millioner kroner, etter at megler Jan Fredrik Bonde først satt prisantydningen på svimlende 100 millioner kroner tidligere i vår.

Det betyr at prisen på den 656 kvadratmeter store boligen, som ligger like ved Frognerparken i Oslo, har blitt barbert for andre gang.

I september ble prisen satt ned med 20 millioner kroner, og nå har prisen altså blitt nedjustert med nye 10 millioner.

Den nye antydningen på 70 millioner kroner ligger fortsatt godt over salgsprisen fra 2017, da eiendomsutviklingsselskapet Panonia AS kjøpte boligen for 35 millioner kroner, ifølge opplysninger fra Grunnboken.

Selskapet startet da opp med ombygginger og oppgraderinger av byvillaen. Megler Jan Fredrik Bonde har tidligere opplyst at målet var å selge videre med fortjeneste.

Den planen fremstår vanskeligere enn først antatt. Restaureringen har blitt oppgitt å ha kostet mellom 30 og 40 millioner kroner.

Det betyr at salgsprisen ikke kan ende veldig langt under 80 millioner kroner hvis selskapet skal unngå et tapsprosjekt.

Massivt priskutt for hundremillionersvilla på FrognerDyr bolig på Oslos vestkant: Selges for 100 millioner kroner

Her kan du lese mer om