Vollvik legger ned flere små selskaper

Chess-gründeren ender sitt mangeårige businessforhold med Ole Erik Norstad, og med følger flere av «parets» småselskaper.

SAMMEN: Ole Erik Norstad (til venstre) var med på å starte mobilselskapet Chess som ble Vollviks hittil største suksess. Når er partnerskapet oppløst.

Remi Bøe Presttun
  • Cecilie Storbråten Gjendem
Publisert:

Norstad sluttet i stillingen sin i april, men har til nå sittet i styrene i Vollvik-selskapene Ludo Mobil, Ludo Mobile Spania, Ludo Mobil Sverige, Ludo Mobil Thailand, Ludo Store og Ludo Invest, skriver Dagens Næringsliv (krever innlogging).

- Vi er fremdeles gode venner. Vi legger ned mange av småselskapene, for det har ikke vært noen drift i dem. Det er lenge siden Norstad sluttet, men vi har fortsatt noen «kaniner» sammen, sier Vollvik til avisen.

Norstad selv understreker at han sluttet i selskapene for å kunne fokusere på egne prosjekter, og at han og Vollvik fortsatt er gode venner.

I sommer fortalte Vollvik at han lenge kun har satset på vekst i Ludo Store, og at det er nettbutikken som vil være hans fokus i fremtiden.

- Har et par svært viktige app-prosjekter i internasjonal målestokk. Jeg er spent på disse, ellers er reisen mot å bygge Norges største kjøpesenter på nett svært utfordrende. Jeg elsker å jobbe med dedikerte medarbeidere og leverandører, samt ha en interaktiv kommunikasjon med mine kjære kunder, sa han til E24 i juli.

Les også:

Finanstilsynet unnlot å rapportere mistanker om innsidehandel til ØkokrimE-sigarettselger raser mot Vollvik: - Ren svindel- Mange vegrer seg for å sette av tid til mentor-rollenSommerintervjuet: - Jeg er ikke noen «lesehest»

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. E-sigarettselger raser mot  Vollvik: - Ren svindel

  2. Vollviks Ludo sliter med gjeld og tap

  3. Betalt innhold

    Fiskersønnen som ble milliardær – og tapte alt

  4. Annonsørinnhold

  5. – Har fremdeles store ambisjoner

  6. Vollvik begjært konkurs: – Vi har betalt kravet