Vollvik legger ned flere små selskaper

Chess-gründeren ender sitt mangeårige businessforhold med Ole Erik Norstad, og med følger flere av «parets» småselskaper.

SAMMEN: Ole Erik Norstad (til venstre) var med på å starte mobilselskapet Chess som ble Vollviks hittil største suksess. Når er partnerskapet oppløst.
Publisert: Publisert:

Norstad sluttet i stillingen sin i april, men har til nå sittet i styrene i Vollvik-selskapene Ludo Mobil, Ludo Mobile Spania, Ludo Mobil Sverige, Ludo Mobil Thailand, Ludo Store og Ludo Invest, skriver Dagens Næringsliv (krever innlogging).

- Vi er fremdeles gode venner. Vi legger ned mange av småselskapene, for det har ikke vært noen drift i dem. Det er lenge siden Norstad sluttet, men vi har fortsatt noen «kaniner» sammen, sier Vollvik til avisen.

Norstad selv understreker at han sluttet i selskapene for å kunne fokusere på egne prosjekter, og at han og Vollvik fortsatt er gode venner.

I sommer fortalte Vollvik at han lenge kun har satset på vekst i Ludo Store, og at det er nettbutikken som vil være hans fokus i fremtiden.

- Har et par svært viktige app-prosjekter i internasjonal målestokk. Jeg er spent på disse, ellers er reisen mot å bygge Norges største kjøpesenter på nett svært utfordrende. Jeg elsker å jobbe med dedikerte medarbeidere og leverandører, samt ha en interaktiv kommunikasjon med mine kjære kunder, sa han til E24 i juli.

Les også:

Finanstilsynet unnlot å rapportere mistanker om innsidehandel til ØkokrimE-sigarettselger raser mot Vollvik: - Ren svindel- Mange vegrer seg for å sette av tid til mentor-rollenSommerintervjuet: - Jeg er ikke noen «lesehest»

Publisert:
Gå til e24.no