Nordmann inn i toppledelsen hos ISS internasjonalt

Carl-Fredrik Bjor skal over til å ha ansvar for ISS-virksomheten i ni land i Nord-Europa, etter å ha vært toppsjefen i Norge de siste fire årene.

ISS Norges toppsjef Carl-Fredrik Bjor skal blant annet overta ansvaret for ISS-virksomheten i de nordiske landene.
Publisert: Publisert:

– Dette er en enorm mulighet og en rolle jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier Bjor.

Som administrerende direktør for regionen Nord-Europa får Bjor ansvar for de nordiske landene Norge, Sverige, Finland og Danmark, i tillegg til Nederland, Belgia, Luxemburg, Polen og Litauen. ISS har mer enn 50.000 ansatte i de ni landene.

Bjor blir samtidig en del av toppledelsen i ISS Group. Det danske, børsnoterte gigantkonsernet har rundt 400.000 ansatte globalt.

ISS driver blant annet med renhold, kantinedrift og andre tjenester som skal til for å drifte et kontor.

– Som et av verdens største facility management-selskaper står vi i posisjon til å positivt påvirke tusenvis av kunder og medarbeidere på tvers av landegrenser hver eneste dag, og som en del av den globale ledelsen gleder jeg meg stort til å bidra til det, sier Bjor.

Bjor har siden slutten av 2017 vært administrerende direktør i ISS Norge, som har rundt 10 000 ansatte.

– Sammen med den fantastiske gjengen i ISS Norge har vi i løpet av de siste årene utviklet oss til å bli et ledende ISS-land. Pandemien har vær krevende for oss, som for så mange andre, men innsatsen fra et samlet ISS har vært uten sidestykke. Nå peker pilene våre oppover og fremtiden ser lys ut, sier Bjor.

Bjor tar over den nye jobben i den internasjonale toppledelsen 1. januar 2022, men blir også værende i jobben hos ISS Norge frem til en ny toppsjef er på plass. Hvem som tar over er foreløpig ikke klart.

Stillingen Bjor skal inn i er nyopprettet, i forbindelse med at det europeiske ansvarsområdet hos ISS deles i to. Den andre europeiske regionen vil bestå av Frankrike, Sveits, Østerrike, Italia, Spania og Tyrkia.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om