Per Sandberg vil samarbeide med Ap

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) mener Frp og Høyre må samarbeide med Ap om det skal lykkes å få en forutsigbar fiskeripolitikk.

VIL SAMARBEIDE: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) mener Frp og Høyre bør samarbeide med Ap om å lykkes med fiskeripolitikken.
Publisert: Publisert:

I et intervju med Fiskeribladet sier Sandberg at han personlig skal ta ansvar for at et slikt samarbeid kan bli et reelt alternativ foran neste stortingsvalg om fire år, men at det ikke er aktuelt nå.

– Jeg er trygg på at det jeg har utrettet som fiskeriminister er det som fortsatt må til for å få forutsigbarhet i næringen. Og da må ikke det ødelegges ved et regjeringsskifte, sier han.

– Vi trenger Ap på vår side, understreker Sandberg.

– Vi står ikke så langt fra hverandre. Og Frp og Høyre kan sammen med Ap skape forutsigbarhet i fiskeri- og havbrukspolitikken. Det trenger næringen og derfor må vi enes for å sikre fremtidig politisk forutsigbarhet, mener fiskeriministeren.

Han mener at et samarbeid med Arbeiderpartiet er mulig.

– Jeg kontaktes stadig vekk av Ap'ere fra hele landet som er enige med meg, så det tror jeg, svarer Sandberg, som også sier at han er interessert i å fortsette som fiskeriminister.

– Om Erna vil ha meg, fortsetter jeg, avslutter han.

Les også

Grønn budsjettbønn fra WWF

Les også

Frykter de skal glemmes i lykkerusen

Les også

Markedet gjesper av skattedebatt

Publisert: