Mann siktet for grovt underslag etter banktabbe

En mann i 40-årene fra bergensområdet skal ha fått 1,6 millioner kroner på konto ved en feil. I stedet for å melde fra begynte han å bruke av pengene - noe han absolutt ikke burde gjort, mener politiet som har siktet mannen.

SIKTET: En mann er siktet for grovt underslag etter han fikk penger på sin konto ved et uhell.
Publisert: Publisert:

En mann er siktet for grovt underslag etter at han urettmessig fikk 1,6 millioner kroner på sin konto.

Fredag blir mannen i 40-årene fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett, opplyser politiadvokat Linn Skaar Sætre til E24.

– En person er siktet for underslag av midler som han har fått ved et uhell på sin konto, og for deretter å ha disponert disse, sier Sætre.

Mannen i 40-årene skal ha mottatt pengene på sin private konto, og det skal ha vært banken som anmeldte underslaget, får Bergensavisen opplyst.

Påtalemyndigheten ønsker ikke å kommentere detaljer i saken, og påtalemyndigheten har bedt tingretten om forbud om ettergivelse av kjennelsen fra fengslingsmøtet av hensyn til etterforskningen.

I samme sak er også en annen mann siktet for heleri, opplyser politiadvokaten. Denne mannen er løslatt etter avhør hos politiet.

E24 har vært i kontakt med mannens forsvarer, Rikke Arnesen ved advokatfirmaet Furuholmen Dietrichson som på nåværende tidspunkt ikke ønsker å kommentere hvordan mannen stiller seg til siktelsen.

Les også

Klart for ankesak mot tidligere Kongsberg-direktør

Les også

Oslo kommune risikerer å tilbakebetale 444 millioner skattekroner

Les også

38 advokater ilagt meglerforbud

Publisert: