Tjente 227 millioner kroner om dagen

Warren Buffet håvet hundrevis av millioner inn - hver dag i 2013. 

ORAKELET FRA OMAHA: Investor Warren Buffet anseelse henger nøye sammen med den mytiske suksessen han nyter hvert år.

ORAKELET FRA OMAHA: Investor Warren Buffet anseelse henger nøye sammen med den mytiske suksessen han nyter hvert år.

BILL PUGLIANO
Publisert:,

Det er ikke uten grunn at Buffet mytologiseres som «orakelet fra Omaha». En studie viser at han var den mest suksessfulle investoren i hele 2013, skriver Marketwatch.

Les også

Warren Buffett har tjent 60 mrd. på finanskrisen

Han har god grunn til å sprette champagnen på nyttårsaften. I snitt har han dratt inn 227 millioner hver eneste dag i løpet av inneværende år.

Mannen er nå god for 369 milliarder kroner, mot 286 milliarder på samme tid i fjor.

Mellom juli 2012 og juni 2013 økte antall dollarmilliardærer i verden med 5,3 prosent. Siden kjølevannet av finanskrisen i mars 2009 har dollarmilliardærene doblet den samlede formuen fra 191 billioner kroner til 400,6 billioner kroner.

Formuen er fordelt på 2.170 dollarmilliardærer, og fire dollarmilliardærer har mer enn 50 milliarder dollar. Det er Bill Gates, Carlos Slim, Amancio Ortego og Warren Buffet.

USA er fremdeles landet med flest dollarmilliardærer i verden, og har hele tre ganger så mange som verdens neste største økonomi, Kina.

Les også:

Annonsørinnhold

Warren Buffett har tjent 60 mrd. på finanskrisenDisse arvingene kan se langt etter milliardeneKan få 10 mill. bankaksjer for «småpenger»Branson lover å gi bort halve formuenLavere lønn til Buffett

Annonsørinnhold