Carlsberg vil forlenge med Liverpool

Forhandler om forlenging av sponsoravtalen.

GOD UKE: Fabio Aurelio jubler etter å ha banket inn 3-1-målet for Liverpool mot Manchester United.
Publisert:

Fotballmessig kan uken vanskelig toppes for Liverpool etter at klubben har knust både Real Madrid og Manchester United med ydmykende sifre.

Nå melder også det danske bryggeriet Carlsberg at det vil forlenge sponsoravtalen med Liverpool, skriver børsen.dk.

Forhandlingene er i gang

Carlsberg og Liverpool har samarbeidet uavbrutt siden 1992, men den nåværende kontrakten løper først ut i 2010. Det har vært usikkerhet knyttet til hvorvidt Carlsberg ønsker å forlenge avtalen på grunn av den uavklarte eiersituasjonen rundt fotballklubben.

Men partene skal allerede være i gang med de innledende forhandlingene rundt forlenging av sponsoravtalen.

God dialog

- Vi har en veldig god dialog, og Liverpool har vært en god investering for oss fordi det er en av de beste merkevarene i verden. Vi vil gjerne fortsette samarbeidet og er i gang med å se på hva en ny kontrakt skal omfatte, sier Carlsbergs internasjonale sponsorsjef Keld Strudahl til Extra Bladet, ifølge børsen.dk.

På Carlsbergs generalforsamling denne uken fastslo topp-sjef Jørgen Buhl Rasmussen at fotball-sponsoravtalene har høy prioritet. Sponsoravtalen koster Valby-bryggeriet over 60 millioner danske kroner i året.

Carlsberg har tidligere vurdert å avslutte sponsoravtalen med Liverpool etter å ha sett seg lei på bråket mellom de to amerikanske eierne.

Les mer: Carlsberg vurderer å vrake Liverpool

Les flere nyheter på E24.

Publisert: