Maaemo tar juleferie tidligere enn planlagt

Michelin-restauranten Maaemo i Oslo stenger dørene midlertidig fra fredag på grunn av koronasituasjonen.

Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang har sendt epost til sine gjester og informert om at restauranten stenger tidligere enn planlagt før jul.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Avisa Oslo har fått tilgang til en epost signert kjøkkensjef Esben Holmboe Bang som er sendt til alle som hadde bestilt bord på restauranten:

– Jeg skriver for å informere om at vi har tatt det uheldige, men nødvendige valget om å midlertidig stenge restauranten fra 3. desember, i stedet for å holde åpent til 11. desember som planlagt.

Begrunnelsen er smittesituasjonen i Norge. Det mistenkes et større utbrudd av smitte fra omikronvarianten av koronaviruset etter et julebord i Oslo fredag forrige uke.

– Mange av våre ansatte er fra utenfor Norge og har sett fram til å se familiene sine for første gang på nesten to år. Med den siste eskaleringen i den pågående pandemien har vi besluttet å la disse få muligheten til å gå i karantene før de reiser tilbake til hjemlandene sine neste helg. På denne måten håper vi å maksimere mulighetene for at de skal få lov til å reise og feire høytiden med sine kjære, står det videre i eposten fra Bang.

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. 2020 ble Maaemos verste år noensinne

  2. Fem nye steder i Oslo du må spise

  3. Stenger ned Oslo-restaurant etter smitteutbrudd

  4. Utelivsaktører ønsker coronapass: – Bransjen tåler ikke meteren

  5. Enighet om lønnsstøtte: – Hovedproblemet er at man må ta tilbake alle eller ingen