Vollviks Ludo begjært konkurs

 Kemneren i Bergen har begjært Idar Vollviks netthandelselskap Ludo konkurs. Investoren selv hevder han har kontroll på situasjonen.

BEGJÆRT KONKURS: Netthandelselskapet Ludo.
Publisert:

Vollvik er daglig leder og blant eierne av netthandelselskapet. Det er andre gang dette selskapet i Ludo Group er begjært konkurs, skriver Dagens Næringsliv. Nå er det berammet et møte i Bergen tingrett på tirsdag i neste uke hvor kravet skal behandles.

– Vi har dessverre hatt mange sånne. Men det har gått bra, sier Vollvik til avisen.

Nylig avgått styreleder Per Espen Watle sier at beløpet det er snakk om er håndterbart. Ludo AS har vært gjennom en omstilling

– Det har vært prioriteringer av likviditet, og det er klart at selskapet har i en periode hatt det slitsomt. Pilene peker heldigvis den riktige veien og som sagt: Beløpet er håndterbart, sier Watle.

Året har startet bratt for Vollvik. I januar slo Bergen tingrett fast at trønderen og hans kone må fravike millionvillaen deres i Fana utenfor Bergen. Det var eiendomsinvestor Tom Altenborn som sto bak kravet. Vollvik sa da at han nekter å flytte ut, og at eiendomsinvestoren skulle få sine kroner.

Les også

Vollvik legger ned flere små selskaper

Les også

- Vollvik blir kastet ut

Les også

Tidligere Chess-kollega gir Vollvik gullnummer-kamp

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om