Kampen om luften

Tui øker kapasiteten etter Thomas Cook-konkursen

Etter konkursen til verdens eldste reiseoperatør, britiske Thomas Cook, ser Tui sitt snitt til å fylle noe av tomrommet. Samtidig henter de ansatte fra den tidligere rivalen.

Phil Noble / X01988
 • André Haugen
Publisert:

– Vi øker nå kapasiteten vår betydelig i flere Europeiske markeder. Denne utvidelsen vil tillate oss å investere enda mer på vegne av kundene våre ved å utvide produktporteføljen og fleksibiliteten vi vet våre norske kunder ønsker, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i reiselivskonsernet Tui i en melding.

Den nylige konkursen til verdens lengstlevende reiseselskap, britiske Thomas Cook, har etterlatt et tomrom i markedet som Tui nå ser ut til å ønske å fylle.

I Storbritannia øker de kapasiteten med to millioner seter til destinasjoner som Tyrkia, Hellas, Balearene, Kanariøyene, Egypt, Mexico og Florida.

Samtidig melder selskapet at de venter en halv million nye reisende fra Tyskland, og at de også her utvider tilbudet.

Samtidig henter de ansatte fra den tidligere rivalen. Tui Airways har som mål å skape 100 nye arbeidsplasser for piloter og 200 arbeidsplasser for kabinpersonale i løpet av det neste året.

– Vi er takknemlige for at de ekstra flygingene vi nå setter opp gjør det mulig for oss å utvide teamet hos Tui Airways ytterligere. Hvert år ønsker vi nye piloter og kabinpersonale velkommen, og vi er ekstra stolte av å kunne tilby over 50 Thomas Cook-kapteiner muligheten til å bli en del av teamet vårt i Tui Airways allerede nå, sier Dawn Wilson, Administrerende direktør i Tui Airways i meldingen.

Les meldingen fra selskapet
Les også

Reiseoperatøren Thomas Cook er konkurs

Les også:

Les også

Finansavisen: Fosun i samtaler om kjøp av Ving

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. Kampen om luften
 2. Thomas Cook
 3. Fly
 4. Tui
 5. Flybe
 6. Luftfart

Flere artikler

 1. Tui slo bookingrekord etter Thomas Cook-kollapsen

 2. Sky News: Flybe i nye krisesamtaler

 3. Thomas Cook på randen av konkurs

 4. Tung start for Stordalens flyselskap – tapte 645 millioner

 5. Reiseoperatøren Thomas Cook er konkurs