Røkkes krilltråler «Juvel» brant i Uruguay

En er fraktet til sykehus, ellers er alle i god behold, forteller Aker BioMarine.

Brannvesenet i Montevideo i Uruguay fikk i morges melding om at Kjell Inge Røkkes krilltråleren «Juvel» står i brann ved havnen, skriver Fiskeribladet og Dagens Næringsliv.

Aker BioMarine bekrefter for avisen at alarmen gikk klokken 8.36 i dag norsk tid. Klokken 16.28 kom meldingen om at brannen var slukket.

– En ansatt ble eksponert for røyk, og fraktet til sykehus. Personen er i god behold, sier kommunikasjonsdirektør Katrin Berntsen i Aker BioMarine til E24.

Hun forteller at det nå skal holdes døgnkontinuerlig vakt.

– Skipet er stabilt og situasjonen er under kontroll. Brannmannskapet er om bord med representanter fra Aker BioMarine for å evaluere situasjonen, sier Berntsen.

Aker BioMarine vant budkampen om å kjøpe krilltråleren fra konkursboet til Emerald Fisheries i april 2017. Det skjedde i konkurranse med blant andre Stig Remøy-eide Rimfrost som var eier av Emerald Fisheries.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå