Kjendisene håver inn på foredrag

Tar opptil 100.000 kroner - per gang.

<p><b>SVINDYR:</b> Det er langt ifra gratis å leie inn NRK-programleder Jon Almaas som underholdning til julebordet.<br/></p>

SVINDYR: Det er langt ifra gratis å leie inn NRK-programleder Jon Almaas som underholdning til julebordet.

En rekke kjente personer har fått med seg at man kan tjene gode penger på å «leie seg ut» i forbindelse med julebord og andre tilstelninger.

Jon Almaas, Harald Eia, Christine Koht og Trond-Viggo Torgersen er bare noen av dem man kan velge mellom i jungelen av kjente ansikter man driver med slik foredragsvirksomhet. 

Men det koster.

Ifølge Finansavisen tar for eksempel Drillo 45.000 kroner, mens Christine Koht og Ingebrigt Steen Jensen tar henholdsvis 60.000 og 70.000 kroner.

Har du satt av enda mer penger, kan du leie «Nytt på nytt»-programleder Jon Almaas for 120.000 kroner.

LES OGSÅ: Næringslivet punger ut for festlig hjelp

Knut Müller-Nilssen i Seminarpartner er en av mange som formidler kjendisforedragsholdere til bedrifter og andre. Han sier til Finansavisen at antall foredragsholdere er sterkt økende.

- Mange har oppdaget at det ligger mye penger i dette. Folks selvtillit er større, og flere har en tro på at de har noe å komme med, sier han.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå